رشد ۳۰ درصدی درآمدهای عملیاتی پتروشیمی اروند در سه ماهه اول ۱۴۰۱ – پایگاه خبری ایفادنیوز

رشد ۳۰ درصدی درآمدهای عملیاتی پتروشیمی اروند در سه ماهه اول ۱۴۰۱

کمتر از یک دقیقه0

مدیر مالی پتروشیمی اروند گفت: سود خالص پتروشیمی اروند در سه ماهه اول امسال به ۲.۱۵۶ میلیارد تومان رسید که رشد ۷ درصدی را شاهد بود، در حالی‌ که این رقم در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۲.۰۰۷ میلیارد تومان بود.

به گزارش ایفادنیوز، دکتر ابراهیم علیزاده، در گفت و گو با رسانه های خبری در خصوص عملکرد مالی این شرکت در سه ماهه اول سال 1401 اظهار داشت: شرکت پتروشیمی اروند در سه ماهه اول امسال ثبت رکورد جدید درآمدهای عملیاتی را به خود اختصاص داد که در این موضوع کل درآمدهای عملیاتی سه ماهه اول سال 1401 معادل 4,709 میلیارد تومان بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال 1400 که برابر 3,624 میلیارد تومان بود، با افزایش چشمگیر 30درصدی روبه‌رو بوده است.
وی افزود: پتروشیمی اروند در سه ماهه اول امسال با افزایش 26 درصدی، سود عملیاتی 2.577 میلیارد تومانی را رقم زد در حالی‌که این عدد در مدت مشابه سال قبل 2.048 میلیارد تومان بود.
لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=4574

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند