شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد – پایگاه خبری ایفادنیوز

شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد

کمتر از یک دقیقه0

سازمان اطلاعات سپاه عوامل اصلی یک شبکه فساد در خرید تضمینی گندم، از جمله برخی از مدیران اداره تعاون روستایی استان خوزستان و مدیران مراکز خرید را دستگیر کرد.

سازمان اطلاعات سپاه عوامل اصلی یک شبکه فساد در خرید تضمینی گندم، از جمله برخی از مدیران اداره تعاون روستایی استان خوزستان و مدیران مراکز خرید را دستگیر کرد.

این افراد با سوءاستفاده از جایگاه خود در مراکز خرید تضمینی، اقدام به صدور حواله‌های غیرواقعی برای محصولات تحویلی به سیلوها کرده و مبالغ حاصل از آن را به حساب افراد و نزدیکان خود واریز می‌کردند.

بیشترین تخلفات این شبکه از طریق ثبت صوری محموله‌های گندم، ثبت غیرواقعی افت وزنی محصولات کشاورزان، دستکاری باسکول‌های مراکز خرید، اختلاط گندم‌های بی‌کیفیت با گندم درجه یک و مخلوط‌کردن ماسه با گندم بود.

همچنین اقدامات این شبکه فساد، علاوه بر تضییع حقوق بیت‌المال، باعث آسیب مالی به کشاورزان استان خوزستان شده است.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=20166

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند