موعد مجازات جاعل مدرک تحصیلی در پتروشیمی مروارید نزدیک است – پایگاه خبری ایفادنیوز

موعد مجازات جاعل مدرک تحصیلی در پتروشیمی مروارید نزدیک است

01:0070

پس از نزدیک شدن به موعد مجازات یکی از مدیران اسبق پتروشیمی مروارید که مدرک تحصیلی خود را جعل کرده‌، حاشیه‌سازی و تخریب علیه امور حقوقی پتروشیمی مروارید خانم شهرزاد بهرامی که وکالت پرونده را برعهده دارد توسط یک کانال واتساپی با شماره مجازی خارج از کشور آغاز شده است. اما پشت پرده این تخریب‌ها چیست؟

به گزارش ایفادنیوز، پس از اینکه یکی از مدیران اسبق پتروشیمی مروارید به علت جعل مدرک تحصیلی در دوره مدیرعاملی اسد‌اله غلامپور از سمت خود برکنار شد، سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای خواستار پیگیری این موضوع از سوی مراجع قضایی شد.

پس از شکایت پتروشیمی مروارید، مدیر معزول با تمام توان پروژه تخریب محمود فخرایی مدیرعامل سابق پتروشیمی مروارید را از طریق یک‌ کانال خبری بدنام کلید زد.

در حالی که موعود صدور حکم مدیر بازرگانی اسبق پتروشیمی مروارید از سوی مراجع قضایی نزدیک می‌شود، وی پروژه تخریب کارمند حقوقی پتروشیمی مروارید را از طریق رسانه‌ها آغاز کرده است که وکالت پرونده فرد جاعل را برعهده دارد.

به نظر می‌رسد این شخص که مدرک تحصیلی خود را جعل کرده بود، به زودی از سوی دستگاه قضا با مجازات سنگین مواجه خواهد شد.

گفته می‌شود حداقل دو‌ پرونده دیگر علیه جاعل در مورد فروش محصول و خرید اقلام ابزار دقیقی با شهادت مطلعین آماده ارائه به دادگاه است.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=17962

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند