مراسم گرامیداشت شهادت رییس جمهور در پتروشیمی شهید تندگویان برگزار شد.
به گزارش ایفادنیوز به از نقل روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی شهید تندگویان ، در پی سانحه سقوط بالگرد و شهادت حجت الاسلام ابراهیم رییسی و یاران هیئت همراه، مراسم گرامیداشتی بعد از نماز ظهر و عصر با حضور مدیران و کارکنان شرکت در نمازخانه مرکزی مجتمع برگزار شد.
در این مراسم سید نزار موسوی قاری بینالمللی کشورمان ضمن قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید به ابتهال خوانی پرداخت، در بخش دیگری از این برنامه شرحی از زندگی و فعالیتهای جهادگونه رییس جمهور شهید برای حاضران بیان و یاد و خاطره این اسوه صبر و دیانت و خادم الرضا (ع) در روز میلاد امام رئوف گرامی داشته شد.
قابل ذکر است پتروشیمی شهید تندگویان علاوه بر این برنامه با برافراشتن پرچم مشکی، سیاهپوش نمودن مجتمع، صدور پیامهای تسلیت همراه و همنوا با دیگر هموطنان عزیز در سوگ شهادت جانسوز رییس جمهور و هیئت همراه به عزاداری پرداخت.
