مدیر روابط عمومی پالایشگاه نفت بندرعباس از وقوع یک حادثه در این پالایشگاه و جان باختن یک نفر خبر داد و گفت: این حادثه با حضور به موقع نیروهای پالایشگاه مهار شد.
سیدمحمدعلی مجتهدزاده اظهار داشت: حادثه در واحد ایزومر که در دست تعمیرات اضطراری برنامهریزی شده در پالایشگاه نفت بندرعباس با حضور به موقع نیروهای پالایشگاه مهار شد.
وی افزود: عصر روز جمعه ۳۱ شهریور ماه در ادامه عملیات تعمیرات اضطراری برنامه ریزی شده در واحد ایزومر پالایشگاه نفت بندرعباس، منجر به حادثه شد که با حضور به موقع نیروها ، اقدامات لازم و بهنگام صورت پذیرفت و حادثه در کوتاهترین زمان مهار شد.
مدیر روابط عمومی پالایشگاه نفت بندرعباس گفت: براساس این گزارش در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند که متاسفانه یکی از مصدومین از کارمندان رسمی پالایشگاه به نام مرتضی صفدری صبح امروز در بیمارستان سوختگی شیراز بر اثر شدت جراحات درگذشت.
وی تصریح کرد: این حادثه در هنگام انجام تعمیرات اضطراری در واحد ایزومر منطقه *ج* اتفاق افتاد و هیچ گونه تاثیری بر روند در پالایشگاه بندرعباس نداشته است و روند تولید بصورت مستمر در جریان است.
