ابتلای ۱۲ مورد جدید به کرونا در خوزستان/فوت تاکنون ۱۰ بیمار – پایگاه خبری ایفادنیوز

ابتلای ۱۲ مورد جدید به کرونا در خوزستان/فوت تاکنون ۱۰ بیمار

01:0080

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ابتلای ۱۲ مورد جدید ابتلا به کروناویروس در خوزستان خبر داد.

دکتر علی احسان‌پور امروز، ۱۳ اسفند در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان خوزستان بیان کرد: طی ۲۴ ساعته گذشته ۱۲ مورد جدید ابتلا در استان اثبات شده که از این تعداد ۴ مورد در اهواز، یک نفر اندیمشک، ۴ مورد شوشتر، یک نفر امیدیه، یک نفر مسجدسلیمان و یک مورد در شادگان بوده است که این مورد در شادگان اولین مورد اثبات شده این شهرستان بوده است.

به گزارش ایفادنیوز، وی افزود: با احتساب این ۱۲ مورد، مبتلایان به کروناویروس در خوزستان به ۴۲ مورد افزایش یافته است.

احسان‌پور با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته میزان مراجعین به بیمارستان رازی به عنوان بیمارستان اصلی استان قریب به ۲۰ درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: در این ۲۴ ساعت تعداد بیماران مشکوک بستری شده در این بیمارستان نیز قریب به ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی گفت: تا کنون ۱۰ مورد ابتلای قطعی استان پس از انجام اقدامات درمانی بهبود یافته‌اند و با تایید پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان بیان کرد: از ۴۲ مورد ابتلای قطعی استان، متاسفانه تاکنون ۱۰ نفر جان باخته‌اند.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=1288

1142 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند