از سوی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی صورت گرفت: تامین اعتبار خرید دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان حاجیه نرگس معرفی بندر ماهشهر – پایگاه خبری ایفادنیوز

از سوی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی صورت گرفت: تامین اعتبار خرید دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان حاجیه نرگس معرفی بندر ماهشهر

01:0030

مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر از تأمین اعتبار لازم برای خرید دستگاه اکسیژن‌ساز ۵۷۰ لیتری برای بیمارستان حاجیه نرگس معرفی این شهرستان خبر داد.

دکتر محمد شنبدی اظهار کرد: ۲۳ میلیارد ریال توسط منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برای خریداری دستگاه اکسیژن‌ساز بیمارستان حاجیه نرگس معرفی بندر ماهشهر اختصاص پیدا کرد.

وی افزود: شورای راهبردی شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در همراهی با جامعه پیرامونی در این موقعیت حساس مقابله با اپیدمی ویروس کووید ۱۹ و با هدف ارتقاء سطح توانمندی مراکز درمانی منطقه و در راستای اجرای مصوبات ستاد قرارگاه مقابله با کرونا شهرستان بندرماهشهر ، نسبت به تأمین اقلام مورد نیاز اقدام کرده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر بیان داشت: از ابتدای انتشار ویروس کرونا بسیاری از بیمارانی که در بیمارستان بستری می‌شدند دچار مشکلات تنفسی بودند و این امر نیاز بیمارستان به اکسیژن را مضاعف کرد.

شنبدی متذکر شد: در همین راستا سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بار دیگر با عمل به مسئولیت اجتماعی و به دستور مدیر عامل این سازمان با واریز مبلغ ۲۳ میلیارد ریال به حساب دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برای خریداری دستگاه اکسیژن‌ساز اقدام کرد، که با خریداری این دستگاه در اسرع وقت، نیاز بیمارستان معرفی بندر ماهشهر در این زمینه مرتفع خواهد شد.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=2949

1142 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند