دبیرکل حزب‌ الله: با دشمنی که سرزمین را اشغال کرده و روزانه تجاوز می‌کند، مردود است – پایگاه خبری ایفادنیوز

دبیرکل حزب‌ الله: با دشمنی که سرزمین را اشغال کرده و روزانه تجاوز می‌کند، مردود است

کمتر از یک دقیقه0

شیخ نعیم قاسم:مسئولیت مقابله با این تجاوز، مسئولیتی ملی است که بر عهدهٔ همگان است: دولت، مردم، ارتش، نیروها، طوایف، احزاب و هر شهروند.

تجاوز اسرائیلی–آمریکایی در پی آن است که لبنان را از قدرت تهی کرده، سیاست‌ها و آیندهٔ آن را تحت کنترل درآورد، حاکمیت و استقلالش را سلب کند، با ایجاد فتنه و درگیری داخلی، اشغال اسرائیل را مشروع جلوه دهد و از تجهیز ارتش برای دفاع از کشور جلوگیری کند. پاسخ به این وضعیت، یک مسئولیت ملی است.

طرح موضوع «خلع سلاح» در حالی که اشغال و تجاوز ادامه دارد، در راستای خواست اسرائیل و گامی در مسیر نابودی لبنان و تحقق رؤیای «اسرائیل بزرگ» است.

طرح مذاکره با دشمن اسرائیلی در شرایط جنگی، به‌منزلهٔ تحمیل تسلیم و سلب همهٔ توانایی‌های لبنان است؛ افزون بر آن، اصل مذاکره با دشمنی که سرزمین را اشغال کرده و روزانه تجاوز می‌کند، مردود است.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=23476

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند