امام جمعه بندر امام خمینی: حضور مردم بصیر در میادین همه محاسبات و تحلیل‌های دشمن را به هم ریخته است/ امروز همه دنیا از قدرت نیروهای مسلح حیرت‌زده هستند/ شهادت‌ها ملت ما را مصمم‌تر و جدی‌تر می‌کند – پایگاه خبری ایفادنیوز

امام جمعه بندر امام خمینی: حضور مردم بصیر در میادین همه محاسبات و تحلیل‌های دشمن را به هم ریخته است/ امروز همه دنیا از قدرت نیروهای مسلح حیرت‌زده هستند/ شهادت‌ها ملت ما را مصمم‌تر و جدی‌تر می‌کند

03:000

امام جمعه بندر امام خمینی گفت: حضور مردم انقلابی و بصیر در میادین از موشک هم مهم‌تر است چون همه محاسبات و تحلیل‌های دشمن را به هم ریخته است.

به گزارش ایفادنیوز، حجت‌الاسلام جاسم عبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر امام خمینی(ره) با تبریک فرا رسیدن عید اطاعت و بندگی، عید سعید فطر و همچنین عید نوروز و آغاز سال جدید اظهار کرد: از خداوند متعال مسئلت می‌کنم که تقارن عید بهار دل‌ها یعنی عید سعید فطر و همچنین عید نوروز سالی پر از خیر و برکت و سربلندی و سرافرازی برای ملت ایران اسلامی باشد.

وی با اشاره به تصمیم برخی سران عشایر و طوایف برای عدم برگزاری مراسم جشن و شادی عید فطر افزود: از همه بزرگان و سران عشایر و اقوام مختلف که با توجه به شهادت رهبر شهیدمان و همچنین شهادت فرماندهان و مسئولان و مردم ایران اسلامی اعلام کردند که امسال فقط به نماز عید فطر اکتفا می‌کنند و رسوم جاری در ایام عید را به حرمت شهدای مدافع وطن انجام نمی‌دهند، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

خطیب جمعه بندر امام خمینی در ادامه به حضور مستمر مردم در میدان اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که دشمن را متحیر و متعجب کرده است حضور مردم در خیابان‌ها است و با گذشت ۲۰ روز از جنگ همچنان در عزاداری امام شهید و بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی و حمایت از نیروهای نظامی و انتظامی همچنان محکم و استوار پای کار انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

عبادی متذکر شد: اگر نمره‌ای بالاتر از ۱۰۰ و ۲۰ وجود داشت، باید آن را به مردم انقلابی و ولایتمدار‌ و حاضر در صحنه می‌داد. حضور مردم انقلابی و بصیر در میادین از موشک هم مهم‌تر است چون همه محاسبات و تحلیل‌های دشمن را به هم ریخته است. همه دشمنان بدانند ما ملت ایران اسلامی تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفس و تا پای جان برای ایران ایستاده‌ایم.

وی همچنین با اشاره به عملکرد خیره کننده نیروهای مسلح کشور عنوان کرد: دشمن متجاوز آمریکایی، صهیونی ضربات جبران‌ناپذیری در همه ابعاد از نیروهای مسلح مؤمن و شجاع ملت ایران اسلامی خورده است و امروز همه دنیا از قدرت نیروهای مسلح حیرت‌زده هستند.

امام جمعه بندر امام خمینی تصریح کرد: یکی از شگفتی‌ها، هدف قرار گرفتن جنگنده فوق پیشرفته نسل پنجم F-35 آمریکا بود، البته دشمنان خبیث و حقیر باید منتظر شگفتانه‌های بیشتری از نیروهای مسلح مخلص و دلیر ایران اسلامی باشند.

عبادی اظهار داشت: دشمن آمریکایی، صهیونی زمانی می‌گفت ما اجازه نخواهیم داد که حتی یک بشکه نفت از ایران فروخته شود، حالا امروز نمی‌تواند یک بشکه نفت را از اینجا خارج کند و به غلط کردن افتاده است، این است عزت و اقتدار ایرانی که امروز همه دنیا آن را تماشا می‌کنند.

وی در ادامه با تسلیت شهادت جمعی از مسئولان کشور گفت: شهادت مرد اندیشمند و مجاهد جناب آقای دکتر علی لاریجانی و همچنین سردار مجاهد و بسیجی، غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و جناب حجت‌الاسلام خطیب وزیر انقلابی و شجاع اطلاعات را تسلیت و تبریک عرض می‌کنم.

خطیب جمعه بندر امام خمینی در پایان اضافه کرد: این مردان مجاهد همه عمر خود را برای اعتلای ایران اسلامی قرار دادند و در آخر هم پاداش این همه مجاهدت را با شهادت از خداوند متعال گرفتند. اشتباه محاسباتی دشمن کماکان ادامه دارد چراکه دشمن نمی‌داند که این شهادت‌ها ملت ما را مصمم‌تر و جدی‌تر می‌کند. امام راحل عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی فرمودند «بکشید ما را ملت ما بیدار می‌شود».

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=23311

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند