امام جمعه بندر امام خمینی: اربعین حسینی برای آزادی‌خواهان جهان و جبهه‌ مقاومت نماد عزت، پیروزی و اقتدار است/ بزرگداشت روز خبرنگار تنها با تبریک و گل و شیرینی محقق نمی‌شود – پایگاه خبری ایفادنیوز

امام جمعه بندر امام خمینی: اربعین حسینی برای آزادی‌خواهان جهان و جبهه‌ مقاومت نماد عزت، پیروزی و اقتدار است/ بزرگداشت روز خبرنگار تنها با تبریک و گل و شیرینی محقق نمی‌شود

02:000

امام جمعه بندر امام خمینی گفت: اربعین حسینی دنیا را تکان داده و این مسیر راهپیمایی شکوهی از بصیرت، عاشقی، استکبارستیزی و دلدادگی است.

به گزارش ایفادنیوز، حجت‌الاسلام جاسم عبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر امام خمینی(ره) اظهار کرد: زیارت اربعین تجدید میثاق با ولایت است برای اینکه ما مسیر را فراموش نکنیم.

وی افزود: اربعین حسینی یعنی آرمان‌های اسلام و ولایت نباید فراموش شود. یکی از درس‌های اربعین حسینی جهاد تبیین است که به بهترین شکل ممکن صورت گرفت و حضرت امام سجاد و حضرت زینب سلام الله علیهم نگذاشتند آرمان و اهداف نهضت حسینی فراموش و دچار انحراف شوند.

خطیب جمعه بندر امام خمینی خاطرنشان کرد: با وجود همه پنهان کردن عظمت اربعین حسینی و شکوه حضور عاشقان و آزادگان جهان توسط رسانه‌های غربی و دنیای استکبار، اربعین حسینی پیام آن به همه آزادی‌خواهان جهان مخابره شده و پیام آن عزت، استقامت و پایداری در مقابل جریان تزویر و تحریف است.

عبادی ادامه داد: اربعین حسینی برای آزادی‌خواهان جهان و جبهه‌ مقاومت نماد عزت، پیروزی و اقتدار است. اربعین حسینی دنیا را تکان داده و این مسیر راهپیمایی شکوهی از بصیرت، عاشقی، استکبارستیزی و دلدادگی است و این عظمت خاری است در چشم دنیای استکبار که زمین‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه خواهد بود.

وی در فراز دیگری از خطبه‌ها با تبریک هفدهم مردادماه روز خبرنگار، عنوان کرد: ۱۷ مرداد، روز بزرگداشت خبرنگار، روز پاسداشت راویان حقیقت و دیده‌بانان آگاهی است؛ آنان که بی‌ادعا، اما با صلابت، چراغ راه جامعه‌اند. خبرنگاران و اصحاب رسانه که صدای رسای مردم هستند می‌توانند نقش بی بدیلی در بیان حقیقت ایفا کنند.

امام جمعه بندر امام خمینی متذکر شد: بزرگداشت روز خبرنگار، تنها با تبریک و گل و شیرینی محقق نمی‌شود. ما مسئولان باید در برابر خبرنگاران، سه وظیفه‌ی روشن داشته باشیم، نخست، پاسخگویی شفاف و بی‌واسطه به رسانه‌ها؛ دوم، حمایت از استقلال، امنیت و معیشت خبرنگاران و سومژ تقویت بسترهای ارتباطی میان نهادهای شهری و رسانه‌های محلی. بدون تحقق این وظایف، نمی‌توان مدعی مشارکت‌‌پذیری یا مردم‌سالاری محلی بود.

عبادی در پایان با اشاره به عملکرد نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: از جانفشانی همه نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی تقدیر و تشکر می‌کنم چرا که این عزیزان مظلومانه و غریبانه در دفاع از ملت ایران اسلامی به شهادت می‌رسند اما در خیلی از اوقات رسانه‌ای نمی‌شود.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=20801

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند