عزم گروه بهرهبرداری آبفا در مناطق دچار بحران، امروز مشکل افت فشار و قطع آب چندین ساله در فاز ۶ بندرماهشهر را حل کرد.
به گزارش ایفادنیوز، احمد شیخاچی از رفع مشکل تنش آب در منطقه فاز ۶ این شهرستان خبر داد.
وی بیان کرد: طی سالیان گذشته مناطق بسیار زیادی از شهرستان در فصل بهار و تابستان دچار تنش آبی میشدند که رفع این بحران از اهداف اصلی این سازمان است.
سرپرست آبفا منطقه بندرماهشهر اذعان کرد: عزم شبانه روزی و مجاهدانه، مسئول و پرسنل تحت امر واحد بهرهبرداری، موجب شد تا امروز مشکل آب در منطقه فاز ۶ شهرستان بطور کلی مرتفع گردد.
شیخاچی ادامه داد: با کارشناسی دقیق از نقشه و GIS شبکه آب در منطقه فاز ۶ و طی جلسات متعدد کارشناسان این امور، پس از اتصال دو سروصل خط لوله اصلی در این منطقه توانستیم مشکل تنش آب که چندین ساله آب مردم این منطقه را مرتفع کنیم.
وی افزود: این اقدام مهم باعث شد که مشکل افت فشار و قطع آب نقاط دچار مشکل و منطقه فاز ۶ حل شود.
احمد شیخاچی اظهار کرد: انشاالله در تلاش هستیم با بررسی های مهندسیتر و با بکارگیری ظرفیتهای ارزشمند این امور، مشکلات افت فشار و قطعی های آب در همه مناطق شهرستان را مرتفع کنیم و همشهریان عزیزمان شایسته این هستند که ابتداییترین و البته مهمترین نیازشان را با کیفیت و بدون تنش دریافت کنند که نهایت همت خود را میکنیم، این مهم هرچه سریعتر محقق شود.
سرپرست آبفا منطقه بندرماهشهر در پایان خاطرنشان کرد: انتظار داریم همشهریان عزیزمان با صرفهجویی در مصرف آب و پرداخت به موقع قبوض آب از درگاه https://pay.abfakhz.ir ما را در ارائه خدمات بهتر یاری کنند.
