امام جمعه شهر چمران: بحران‌سازی و بحران‌آفرینی ماهیت لاینفک آمریکای جهانخوار است/ هدف اصلی آمریکا از راه‌اندازی جنگ ترکیبی تجزیه ایران است – پایگاه خبری ایفادنیوز

امام جمعه شهر چمران: بحران‌سازی و بحران‌آفرینی ماهیت لاینفک آمریکای جهانخوار است/ هدف اصلی آمریکا از راه‌اندازی جنگ ترکیبی تجزیه ایران است

02:290

امام جمعه شهر چمران گفت: بحران‌سازی و بحران‌آفرینی ماهیت لاینفک آمریکای جهانخوار است.

به گزارش ایفادنیوز، حجت‌الاسلام عارف ابراهیمی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر چمران با تسلیت سالروز شهادت امام رضا (ع) اظهار کرد: ائمه اطهار (ع) به‌ عنوان کامل‌ترین مصادیق اسمای الهی محسوب شده‌اند زیرا خداوند متعال در آنان اوصاف، کمالات، نورانیت، شرف، عظمت و اموری را نهاده است که هیچ عقلی توان درک حقیقت و هیچ زبانی قدرت بیان آن‌ها را ندارد.

وی افزود: سیدالشهداء سعه و گستردگی دارد و همه را در بر می‌گیرد و همین رحمت واسعه‌ی الهی، به‌ برکت وجود امام رضا علیه‌السلام در سریع‌ترین زمان به‌ بندگان خدا می‌رسد. جالب اینجاست که در مورد این دو امام بزرگوار وارد شده که زیارتشان، زیارت خدا در عرش است.

خطیب جمعه شهر چمران در ادامه با اشاره به دیدار هزاران نفر از مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با رهبر انقلاب گفت: بحران‌سازی و بحران‌آفرینی ماهیت لاینفک آمریکای جهانخوار است و انقلاب اسلامی طراحی آمریکا و صهیونیسم برای آینده جهان را برهم زد و معادلات آنها را درهم ریخت. ایران که حیاط خلوت آمریکا برای تحقق سودای شیطانی «نیل تا فرات» بود تبدیل به میدان مقابله با توطئه‌های دشمنان شد و در طی ۴۵ سال اخیر، با وجود همه فشارهای حداکثری و ترکیبی، دست از هدف خود بر نداشت و زمینه‌های افول ابرقدرتی آمریکا را فراهم ساخت.

ابراهیمی با بیان اینکه آمریکا همواره تلاش دارد تا نقش سلطه‌گری را در منطقه غرب آسیا ایفا کند، افزود: آمریکا در این چهار دهه از هیچ کوششی برای براندازی نظام اسلامی فروگذاری نکرد و حالا نیز در دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» جنگی ترکیبی را به بهانه‌های مختلف به راه انداخته است. از جمله اقدامات آمریکا علیه ایران، تلاش برای ایجاد و دامن‌زدن به ناآرامی‌ها و اغتشاشات در ایران با ادعای حمایت از مردم ایران به ویژه زنان و تشویق و حمایت از گروهک‌های تجزیه‌طلب در ایران است.

وی هدف آمریکا را براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و تجزیه کشور با سابقه تمدنی چند هزار ساله خواند و گفت: آمریکا به عنوان دشمن اصلی جمهوری اسلامی همواره به‌ دنبال عملی کردن طرح خصمانه خود در زمینه تجزیه ایران است و در این راستا واشنگتن طرح‌های متعددی برای بحران‌سازی در ایران با ایجاد و دامن‌زدن به اختلافات قومی و مذهبی، بحران‌سازی جنسیتی با ادعای حمایت از زنان ایرانی و حقوق آن‌ها دارد که به ویژه در ناآرامی‌های سال گذشته بسیار مورد تأکید قرار گرفت.

امام جمعه شهر چمران در بخش پایانی خطبه‌ها به زلزله و سیل در دو کشور مسلمان مراکش و لیبی اشاره کرد و عنوان داشت: به سهم خود و از طرف مردم کشور و شهر خود ضمن عرض تسلیت به جانباختگان با آنان ابراز همدردی می‌کنیم و ان شاءالله خداوند متعال مردم را از بلاهای مختلف در امان بدارد.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=12820

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند