فرماندار امیدیه: اوضاع در امیدیه تحت کنترل است/ تمام همایش‌ها،جشن‌ها،تجمعات و مراسم‌ها در امیدیه لغو شده است – پایگاه خبری ایفادنیوز

فرماندار امیدیه: اوضاع در امیدیه تحت کنترل است/ تمام همایش‌ها،جشن‌ها،تجمعات و مراسم‌ها در امیدیه لغو شده است

کمتر از یک دقیقه0

فرماندار امیدیه گفت: اوضاع در این شهرستان کاملاً تحت کنترل است و تمام جشن‌ها، تجمعات و مراسم‌ها لغو شده است.

سیدمهران رفیعی امروز در گفتگو با خبرنگار ایفادنیوز اظهار کرد: نخستین کار در مقابله با شیوع ویروس کرونا خودکنترلی و مراقبت اتخاذ تدابیر پیشگیرانه توسط خود مردم است.

وی ادامه داد: هماهنگی لازم مسئولان بین استان و شهرستان وجود دارد تا مشکلات را به حداقل برسانند.

فرماندار امیدیه خاطرنشان کرد: تمام دستگاه‌ها و ادارات برای انجام تدابیر مفید و سازنده و بازدارنده در حال آماده‌باش و انجام اقدامات لازم هستند.

رفیعی افزود: در حال حاضر تمام همایش‌ها، جشن‌ها، مراسمات مذهبی و تجمعات را ممنوع شده و اگر لازم باشد اقدامات بیشتری را انجام خواهیم داد و با توکل بر خدا از این مرحله عبور خواهیم کرد.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=1254

1142 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند