دریاچه نمک بندر ماهشهر امروز شاهد مرگ تعداد زیادی ماهی بود، اتفاقی که سال گذشته نیز در ابعاد وسیعتری افتاده بود.
به گزارش ایفادنیوز، تعداد زیادی از ماهیان دریاچه نمک بندر ماهشهر امروز به دلایل نامعلومی دچار مرگ شدند.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان بندر ماهشهر با تأیید این خبر گفت: بررسیهای لازم برای تعیین دلیل این حادثه در دست انجام و از آب دریاچه نمونهبرداری شده است.
ایرج سلیمانی اظهار کرد: تعدادی از ماهیان مرده نیز برای انجام آزمایشات لازم و بررسی علت دقیق مرگ تحویل اداره دامپزشکی شهرستان بندر ماهشهر شده است.
وی افزود: بررسیهای اولیه نشان دهنده دمای بالا و ۳۵ درجهای آب است و سایر موارد از جمله میزان اکسیژن آن در حد طبیعی است و نمونهبرداری برای انجام آزمایشات دقیقتر صورت گرفته است.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان بندر ماهشهر خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعداد ماهیان مرده در حادثه امروز بسیار کم و در حد فاجعه سال گذشته نیست و ابعاد این ماهیها نیز بسیار کوچک و شاید بزرگترین آنها طولی به اندازه ۸ سانتیمتر داشته باشد.
سلیمانی متذکر شد: امیدواریم فاجعه سال گذشته به هیچ عنوان تکرار نشود و مرگ ماهیان به همین تعداد کم محدود شود. نتیجه بررسیها و آزمایشات نیز به زودی مشخص و اعلام خواهد شد.
به گزارش ایفادنیوز، در هر صورت مسئولان شهرستان باید بدانند که برگزاری جلسه و حرف زدن و شعار دادن از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری نخواهد کرد و تنها اقدام و عمل جدی است که نتیجهبخش خواهد بود.
