شهردار چمران: آب‌گرفتگی معابر شهر چمران را به کم‌ترین میزان ممکن رساندیم/ خدمت صادقانه به شهروندان افتخار شهرداری چمران است – پایگاه خبری ایفادنیوز

شهردار چمران: آب‌گرفتگی معابر شهر چمران را به کم‌ترین میزان ممکن رساندیم/ خدمت صادقانه به شهروندان افتخار شهرداری چمران است

01:0090

 

شهردار چمران گفت: با اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری چمران آب‌گرفتگی معابر در این شهر به حداقل رسیده است.

به گزارش ایفادنیوز، حسین قمری اظهار داشت: پس از آب‌گرفتگی‌های آذرماه ۹۹ و آسیب‌های شدیدی که به منازل و وسایل خانگی شهروندان وارد شد، شورای ششم و شهرداری تمام تلاش و همیت خود را برای جلوگیری از تکرار این موضوع به کار بستند.

وی افزود: در این راستا نقاط بحرانی شهر شناسایی و اقدام به لوله‌گذاری این نقاط برای هدایت روان‌آب‌ها و جلوگیری از آب‌گرفتگی معابر شد.

شهردار چمران خاطرنشان کرد: لایروبی کانال زیرزمینی که از ابتدای احداث تاکنون هیچ اقدامی برای لایروبی آن صورت نگرفته بود نیز در دستور کار قرار گرفت و این پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

قمری ادامه داد: همچنین احداث کانال هدایت آب‌های سطحی نیز توسط شهرداری چمران در حال احداث است که متأسفانه روند اجرای آن به دلیل وجود معارض متوقف مانده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با مجموع این اقدامات انجام شده، در بارندگی‌های اخیر هیچ آب‌گرفتگی در شهر چمران به وجود نیامد و این موضوع را خدمت کوچکی به مردم بزرگ این شهر می‌دانیم.

شهردار چمران در پایان گفت: شهرداری و شورای شهر چمران خدمت صادقانه و شبانه‌روزی به شهروندان را افتخار بزرگی برای خود می‌دانند و در این راه از هیچ تلاش و کوششی فروگذاری نخواهند کرد.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=5039

455 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند