توقیف شناور حامل ۲.۵ میلیارد تومان کالای قاچاق در بندر ماهشهر – پایگاه خبری ایفادنیوز

توقیف شناور حامل ۲.۵ میلیارد تومان کالای قاچاق در بندر ماهشهر

کمتر از یک دقیقه0

فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان گفت: ماموران دریابانی با رصد اطلاعاتی موفق شدند روز چهارشنبه یک فروند شناور تجاری را در آب‌های ساحلی ماهشهر توقیف و ۲۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کالای خانگی قاچاق کشف و ضبط کنند.

به گزارش ایفادنیوز، سردار لطفعلی پاکباز اظهار کرد: ماموران دریابانی پس از هدایت شناور توقیف شده به ساحل ، در بازرسی از آن، ۸۰ دستگاه یخچال و ۱۰۰ دستگاه کولر گازی که همگی قاچاق و با هدف عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود کشف کردند.

وی گفت: این شناور در یکی از بنادر کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس بارگیری شده کرده و قرار بود محموله قاچاق آن در یکی از نقاط ساحلی ترخیص شود ولی هوشیاری ماموران دریابانی مانع از این اقدام غیر قانونی شد.

فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان افزود: در این پیوند ۱۱ متهم به قاچاق کالا بازداشت شدند که پس از تکمیل پرونده تحویل مراجع قضایی می‌شوند.

 

خبرنگار: سیدشایان رفیعی

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=3212

1142 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند