کمبود آب زندگی مردم رامشیر را سخت کرده است – پایگاه خبری ایفادنیوز

کمبود آب زندگی مردم رامشیر را سخت کرده است

01:0040

امام‌جمعه رامشیر گفت: تابستان هنوز آغاز نشده، اما کمبود آب زندگی مردم رامشیر را به‌شدت سخت کرده است.

حجت‌الاسلام سید سلمان هاشمی امام‌جمعه رامشیر ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه در مسجد جامع این شهر اظهار کرد: مشکلات مردم مطالبه جدی ما است که اقدام فوری برای حل آن را خواستاریم.

وی افزود: امروز یکی از دغدغه‌های مردم شریف ما، مشکل آب در روستاها است. خانواده‌ای را سراغ دارم که پنج فرزند دارد و نه آب دارد، نه آسفالت. بارها ناچار شده‌اند شخصاً آب تهیه کنند.

امام‌جمعه رامشیر با تأکید بر این نکته که مسئولان مطالبه مردم، حق است، تصریح کرد: عزم جدی و تلاش میدانی لازم است تا مشکل آب روستاها هر چه سریع‌تر برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: تابستان هنوز آغاز نشده، اما کمبود آب زندگی مردم را به‌شدت سخت کرده است.

هاشمی با بیان اینکه مردم می‌خواهند صدایشان شنیده شود، تأکید کرد: انتظار می‌رود مسئولان با حضور میدانی، راه‌حل‌های عملی و عاجل برای تأمین آب فراهم کنند. این فقط یک مطالبه عمومی نیست، بلکه وظیفه الهی و انسانی است.

امام‌جمعه رامشیر گفت: مسئله دیگر، قطعی برق و بی‌عدالتی در توزیع آن است. از زحمات مجموعه برق کشور تشکر می‌کنیم، اما مسئله اصلی بی‌عدالتی است، نه کم‌کاری. مساوات خوب است، اما عدالت چیز دیگری است.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=20064

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند