رکورد خرید گندم و‌ کلزا در اهواز شکسته شد – پایگاه خبری ایفادنیوز

رکورد خرید گندم و‌ کلزا در اهواز شکسته شد

01:420

رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان اهواز از خرید بیش از ۵۸ هزار تن گندم از کشاورزان این شهرستان‌ خبر داد.

پرویز جلالی در گفت و گو با ایفادنیوز با اشاره به روند خرید گندم و کلزا در شهرستان اهواز اظهار کرد: بر اساس آمار به دست آمده از خرید گندم، از زمان آغاز خرید این محصول تا کنون بیش از ۵۸ هزار تن گندم از کشاورزان شهرستان خریداری شده است.

وی با بیان اینکه با این میزان خرید رکورد خرید سال گذشته شکسته شد، افزود: خرید امسال تاکنون در مقایسه با سال گذشته حدود ۲ هزار تن بیشتر است و روند خرید همچنان ادامه دارد.

جلالی گفت: تعاون روستایی اهواز در سال ۹۷ موفق به خرید ۵۶ هزار تن گندم شده بود و پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به بیش از ۷۵ هزار تن برسد.

رئیس اداره تعاون روستایی اهواز همچنین به شکستن رکورد خرید کلزا توسط این اداره اشاره کرد و افزود: میزان خرید کلزا شهرستان اهواز توسط تعاون روستایی تاکنون به بیش از ۲ برابر سال گذشته رسیده است. در این زمینه در سال ۹۷ میزان خرید کلزا یک هزار و ۲۵۰ تن و اکنون به بیش از ۲هزار و ۵۵۰ تن رسیده است و پیش بینی می شود این رقم تا پایان خرید به بیش از ۲۸۰۰ تن برسد.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای کلزای کشت شده توسط کشاورزان، امسال برای خرید این محصول ۴ مرکز خرید در نظر گرفته شد و تاکنون با توجه به هماهنگی های به عمل آمده بیش از ۵۰ درصد محصول خریداری شده گندم و کلزا بارگیری و به سمت کارخانه های آرد و سیلوها حمل شده است.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=2005

1142 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند