امام جمعه بندر ماهشهر: وام بانکی در بندر ماهشهر به کلی تعطیل است/ مسئله وام در شهرستان بندر ماهشهر به یک معضل تبدیل شده است – پایگاه خبری ایفادنیوز

امام جمعه بندر ماهشهر: وام بانکی در بندر ماهشهر به کلی تعطیل است/ مسئله وام در شهرستان بندر ماهشهر به یک معضل تبدیل شده است

کمتر از یک دقیقه0

امام جمعه بندر ماهشهر گفت: متاسفانه در این شهرستان هر تلاشی برای اخذ وام برای مردم انجام می‌دهیم، نتیجه‌ای ندارد و وام بانکی در بندر ماهشهر به کلی تعطیل است.

 

به گزارش ایفادنیوز، حجت‌الاسلام کاظم سلامت‌نژاد ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بندر ماهشهر بیان داشت: وضعیت مالی و اقتصادی برای مردم سخت شده و مردم شهرستان در خصوص مسائلی همچون وام ودیعه مسکن، وام فرزندآوری یا وام‌های اشتغال‌زایی به دفتر امام جمعه، فرمانداری و سایر ادارات مرتبط مراجعه می‌کنند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه در این شهرستان هر تلاشی برای اخذ وام برای مردم انجام می‌دهیم، نتیجه‌ای ندارد و وام بانکی در بندر ماهشهر به کلی تعطیل است و فقط به کارکنان صنایع به جهت گردش حساب شرکت‌ها تسهیلات پرداخت می‌شود.

 

خطیب جمعه بندر ماهشهر اضافه کرد: متاسفانه بانک‌ها راه را بسته‌اند و به مردم عادی وام پرداخت نمی‌کنند و مسئولان شهرستانی هم اظهار می‌کنند که «ما اطلاعی نداریم و فعلا وام‌ها بسته است».

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=13980

455 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند