تغییر در فرماندهی کلانتری ۱۵ چمران/ سلطان امنیت و اقتدار چمران رفت – پایگاه خبری ایفادنیوز

تغییر در فرماندهی کلانتری ۱۵ چمران/ سلطان امنیت و اقتدار چمران رفت

کمتر از یک دقیقه0

در حکمی از سوی فرمانده انتظامی شهرستان بندر ماهشهر، رئیس کلانتری ۱۵ چمران تغییر کرد.

 

به گزارش ایفادنیوز، در حالی که شهر چمران با روی کار آمدن مجدد سروان مصطفی محمدی‌خاص در رأس کلانتری ۱۵، پس از مدت‌ها شاهد برقراری امنیت و آسایش دوباره بود، با تغییر فرمانده انتظامی شهرستان بندر ماهشهر، این مدیر موفق نیز تغییر کرد.

 

محمدی‌خاص در طول مدت ریاست خود بر کلانتری ۱۵ نشان داده بود مرد عمل است و با اقتدار و برخورد قاطع با هنجارشکنان و مخلان امنیت، امنیت و آسایش را به شهروندان چمران هدیه کرده بود.

 

اما امروز خبر رسید با وجود عملکرد شایسته این مدیر، وی از مسئولیت خود کنار گذاشته شده و «سروان اسد طیب» به عنوان رئیس جدید کلانتری ۱۵ چمران منصوب شده است.

 

کاهش آمار جرائمی همچون سرقت، تیراندازی‌های شبانه و … در شهر چمران بخشی از عملکرد درخشان سروان محمدی‌خاص در طول ریاست وی بر کلانتری ۱۵ به شمار می‌رود.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=13747

455 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند