شهردار بندر ماهشهر: شرکت‌های پتروشیمی آلاینده در پرداخت عوارض آلایندگی کوتاهی می‌کنند/ ۱۶ دوربین کنترل سرعت در روزهای آینده راه‌اندازی می‌شود – پایگاه خبری ایفادنیوز

شهردار بندر ماهشهر: شرکت‌های پتروشیمی آلاینده در پرداخت عوارض آلایندگی کوتاهی می‌کنند/ ۱۶ دوربین کنترل سرعت در روزهای آینده راه‌اندازی می‌شود

01:510

شهردار بندر ماهشهر گفت: برخی شرکت‌های پتروشیمی آلاینده منطقه از پرداخت عوارض آلایندگی خودداری می‌کنند.

 

به گزارش ایفادنیوز، حسین صفری در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان بندر ماهشهر اظهار کرد: شهرداری نهادی برخواسته از مردم است و خود را جدای از مردم نمی‌دانیم و تمام تلاش خود را برای رضایت شهروندان انجام می‌دهیم.

 

وی با بیان اینکه رسانه‌ها پل ارتباطی بین مردم و ادارات و نهادها از جمله شهرداری هستند و مشکلات شهروندان را منعکس کنند، افزود: در بحث آلودگی هوای اخیر و مسائل زیست محیطی و اتلاف ماهیان دریاچه نمک رسانه‌ها به خوبی عمل کردند.

 

شهردار بندر ماهشهر همچنین با انتقاد از عدم پرداخت عوارض آلایندگی از سوی پتروشیمی‌های آلاینده عنوان کرد: ۷۳ درصد بودجه شهرداری بندر ماهشهر از عوارض آلایندگی است که فقط ۷ شرکت پتروشیمی آلاینده به حساب می‌آیند و از تعداد فقط دو شرکت تاکنون سهم نیم درصدی عوارض آلایندگی را پرداخت کرده‌اند.

 

صفری در ادامه به پروژه‌های انجام شده توسط شهرداری بندر ماهشهر اشاره کرد و افزود: احداث بازارچه آبزیان، پارک ایثار، ساختمان تعویض پلاک، خانه شهید، نوسازی ناوگان تاکسیرانی و اتوبوسرانی و نصب ۱۶ دوربین کنترل سرعت که در روزهای آینده فعال می‌شوند، نمونه‌ای از اقدامات شهرداری بندر ماهشهر است.

 

وی در پاسخ به یکی از خبرنگاران درباره آلایندگی کارخانه آسفالت شهرداری گفت: به زودی دستگاه بک‌فیلتر نصب خواهیم کرد که با نصب این دستگاه آلودگی به کمتر از ۲۰ درصد می‌رسد. ضمنا برای انتقال کارخانه آسفالت به جاده ماهشهر – امیدیه اقداماتی صورت گرفته است.

 

شهردار بندر ماهشهر درباره تعطیلی شهربازی «مون» گفت: به دلیل انقضای استاندارد و ناایمن بودن برخی دستگاه‌ها این شهربازی به صورت موقت تعطیل شده و در حال ایمن‌سازی است که هفته آینده بازرسان اداره استاندارد اقدام به بازدید و در صورت تایید، این شهربازی بازگشایی خواهد شد.

لینک کوتاه
https://ifadnews.ir/?p=12465

455 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند